sampon-1

Egy tökéletes hajsampon a kellemetlen hajhullásra

A hajhullás a nők és a férfiak számára is egyaránt kellemetlen állapot, amellyel mindenki minél hamarabb szeretne leszámolni. Sokan azonban nincsenek tisztában a kiváltó okokkal, így azzal sem, hogy milyen módokon, mely készítményekkel és hogyan lehet megelőzni vagy megszüntetni a hajhullást. Ismerd meg a hajhullás okait és válassz egy számodra tökéletes hajsampont!

Mi áll a hajhullás mögött?

Bár a hajhullás természetes folyamat, nem győzzük hangsúlyozni, hogy a túlzott mértékű hajvesztés egyáltalán nem természetes, és általában valamilyen betegség áll mögötte.

Nagyon gyakori, hogy a hajhullást valamiféle hormonális probléma idézi elő. Ez lehet akár nőgyógyászati gond, jelentkezhet pajzsmirigyproblémák esetén, de szülést követően és a menopauza beköszöntével is előfordulhat.

Emellett egyes gyógyszerek mellékhatásaként, gombás fertőzés, fogínygyulladás esetén is jelentkezhet, de az sem kizárt, hogy egyszerűen örökletes tényezők állnak a háttérben.

Sőt olykor saját magunk idézzük elő a hajhullást azzal, hogy állandó külső hatásnak tesszük ki, vagy épp azzal, hogy egészségtelen életmódot folytatunk. A gyakori hajfestés, dauerolás, vasalás, göndörítés egy idő után szárazzá és töredezetté teszi a hajat, innentől pedig csupán egy lépés, hogy ezek a szálak hullani kezdjenek. Emellett szervezetünk számára fontos, hogy megfelelő mennyiségű vitaminokat, ásványi anyagokat fogyasszunk, ezeknek hiánya ugyanis szintén előidézheti a fent említett problémát.

Hajsampon hajhullásra

A hajhullásra manapság már nagyon sokféle megoldás létezik. Az étrend-kiegészítőktől kezdve a pakolásokon és a balzsamokon át a samponokig nagyon sok minden közül válogathatunk. Mindezek közül a legegyszerűbbnek mégis a samponok tűnnek, hiszen ezek alkalmazása nem jelent különösebb gondot, hiszen nem kell arra figyelnünk, hogy ne felejtsük el alkalmazni, mert csak egyszerűen a hétköznapi samponunkat lecseréljük egy hajhullás ellenire. Emellett nem kell hosszas percekig a fejünkön hagyni, így ha épp sietünk, akkor is alkalmazni tudjuk. 

Azonban az sem mindegy, hogy milyen hajhullás elleni samponra esik a választásunk. Kiválasztásakor vegyük figyelembe, hogy milyen összetevőket tartalmaz az adott készítmény. Ugyanis egyes készítmények bár a hajhullást lehet, hogy megszüntetik, hosszú távon károsítják a hajat, így töredezetté és fénytelenné válhat.

A legjobb, ha csak olyan sampon mellett döntünk, mely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. A DR Hair sampon olyan gyógynövényekből tevődik össze, amely nem csupán a hajhullást szünteti meg, de erőssé, fényessé és egészségessé teszi az egész hajkoronát a hajhagymáktól egészen a szálak végéig. Mindez a 25-féle gyógynövény kivonatának köszönhető, amelyek közt megtalálható a már népi gyógyászatból ismert csalánlevél, csipkebogyó vagy kamilla, illetve a már jól ismert vérkeringést fokozó koffein is.

De nem csupán azok számára tökéletes megoldás, akik hajhullással küzdenek, hanem azoknak is, akik szeretnék megelőzni vagy csupán egészségesebbé tenni frizurájukat, hiszen a 25-féle gyógynövény együttesen biztosítja a haj teljes körű ápolását.

Vedd fel a harcot te is a hajhullással, és samponunkkal varázsold ismét dússá frizurádat! Ha téged is érdekel a gyógynövénytartalmú samponunk, esetleg kérdés merült fel benned, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Gyakran olvasott írásaink