Gyakori kérdések - Dr Hair

Mennyi időre elegendő 1 üveg Dr Hair?

1 üveg Dr Hair 50ml ami napi rendszerességgel használva kb. 1 hónapig tart.

Mennyi ideig használjam?

A hajhullás okától és az egyéni adottságoktól függően a túlzott hajhullás 2-8 héten belül különböző mértékben csökken, vagy megáll. Az inaktív hajhagymák működése beindulhat, új „babahajszálak” nőnek. További 2-4 hónap alatt a hajszálak megerősödhetnek, a haj visszanyeri tartását, dúsabbá, erősebbé válik.

Használhatják-e a készítményt gyerekek?

Igen, használhatják. A gyógynövények semmilyen káros összetevőt nem tartalmaznak,bármilyen korosztály használhatja.

Használhatom-e terhesség vagy szoptatás alatt?

Igen, használható. A hatóanyagok és az alkohol együttesen fejtik ki hatásukat helyileg a fejbőrön.

Befolyásolják-e a festett haj színét a termékek?

A készítményt a fejbőrre csepegtetve, a hajtövekhez kell juttatni, így az a hajszálakra nem kerül, a festett hajszínt nem befolyásolja.

Okozhat-e allergiás reakciót a készítmények használata?

A készítmény forgalomba hozása előtt allergén vizsgálatoknak vetették alá, amelyek során allergiás reakciót nem lehetett kimutatni. Rendkívül ritka esetekben bőrpírt, viszketést okozhatnak azoknál akik különösen érzékenyek növényi összetevőkre. Ilyenkor a készítmény alkalmazását abba kell hagyni. 

Hogyan kell használni

A hajcseppeket kúraszerűen ajánlott alkalmazni.Csepegtessünk naponta 30 hajcseppet az egész hajas fejbőrre és körkörösen,egyenletesen masszírozzuk be.Kezeléskor a hajat nem szükséges megmosni.Amennyiben hajat mos,a hajcseppeket hajmosás után használja.Ügyeljen arra,hogy a hajhiányos területekre nagyobb mennyiség jusson.Engedje felszívódni,ne mossa le.