01-serum

A legjobb szérum hajhullás ellen


A hajhullás megszüntetését érdemes minél hamarabb megkezdeni, hiszen amellett, hogy esztétikai probléma, gyakran pszichés zavarokat is okozhat. A hajhullás okait tekintve beszélhetünk örökletes, szezonális vagy hormonális változásokhoz kötött hajhullásról, amelyek kezelésére mind tökéletes megoldást nyújtanak a hajhullás elleni szérumok.

Hogyan működnek a hajhullás elleni szérumok?


Az étrend-kiegészítők mellett temérdek olyan szérumokat is találsz, amelyek hozzájárulnak a haj növekedéséhez, valamint a hajhullás csökkentéséhez. Sokan azért döntenek inkább az étrend-kiegészítők mellett, mert úgy vélik, hogy ezzel belülről táplálják a hajat, a szérumok pedig csupán külső ápolást biztosítanak. Azonban ez koránt sincs így. A minőségi pakolások és szerek a hajhagymákat kívülről és belülről is támogatják, így teljes körű ápolást biztosítanak.

A növényalapú szérumok, ahogy a DR Hair cseppek is több jótékony hatással bírnak a kúra során. Amellett, hogy csökkentik a hajhullást, olyan hatóanyagokat is tartalmaznak, amelyekkel sokkal gyorsabban képes nőni a haj, tehát hajnövesztésre is kiváló választás. Ezenfelül a gyógynövényeknek köszönhetően olyan tápláló olajokat tartalmaznak, amelyek táplálják a hajhagymákat, valamint hidratálják a fejbőrt. Továbbá a hajhullás elleni szérumok vérkeringést élénkítő növényi hatóanyagokat tartalmaznak, így több vér és ezzel együtt több tápanyag képes eljutni a hajhagymákhoz.

Természetes szérum hajhullás ellen


DR Hair termékeink kimondottan hajhullás elleni célra lettek kifejlesztve. 25 gyógynövény koncentrált kivonatát tartalmazzák, amely segíti a hajvesztés csökkentését, a szálak regenerálását és a haj növekedését. A cseppeket javasolt kombinálva használni a gondosan összeválogatott gyógynövényekből készült samponnal, amely akár mindennapos használatra is megfelelő. Továbbá a természetes összetevőknek köszönhetően tisztán tartják a hajat, a fejbőrt, és megelőzik a kórokozók elszaporodását. Emellett megőrzik a fejbőr egészséges pH-értékét, és megelőzik a haj töredezetté, szárazzá vagy éppen zsírossá válását.

A hajhullás elleni kúrák alkalmazása


A kúrák akkor igazán eredményesek, ha rendszeresen végezzük. Ebben az időszakban érdemes az eddig használt hajápolókat lecserélni, sőt még jobb, ha teljesen elhagyjuk a különféle hajformázókat, mint például a hajlakkot. Ezenkívül érdemes kerülni a szorosabb frizurákat, mint a kontyot vagy a lófarkat. Ugyanis ezek erősen megviselik a hajhagymákat, amely gyengítheti a kúra eredményességét.

Ha úgy döntenél, hogy a DR Hair sampon mellett szívesen alkalmaznál más sampont is, nyugodtan megteheted. Amire azonban ügyelj, hogy a választott sampon mindenképp gyengéd, szulfátmentes legyen, valamint balzsamból is célszerű a szilikonmentes változat mellett dönteni. Végül a kúra alatt jó, ha egy ideig megfeledkezel a hajfestésről, valamint a hajhosszabbításról is, hiszen ezek mind befolyásolják az eredményt.

A kúrát általában 6 hétig javasolt alkalmazni, hiszen ekkor már látható változást tapasztalhatsz, főként az újonnan megjelenő babahajakkal. Mindemellett nem szabad elfelejteni, hogy a kúrát követően is jó, ha odafigyelünk hajunk megfelelő ápolására.

Termékeinkkel kapcsolatos kérdések esetén keresd ügyfélszolgálatunkat!

Gyakran olvasott írásaink