Természetes ápolás gyógynövénytartalmú hajregeneráló szerekkel

Mindenki számára rémálom a viszkető fejbőr, a nehezen kezelhető haj, illetve a kopasz foltok. Ahhoz, hogy ezeket a tüneteket csökkentsük, ma már rengeteg készítmény áll rendelkezésünkre. Korábban már írtunk a hajhullás elleni samponunkról, most pedig a különféle hajregeneráló szerekről értekezünk bővebben.

Hajregeneráló szerekkel a gyors növekedésért

Nagyon sokan vágynak dús és hosszú hajra, de csak kevesen tudják, hogyan is érhetik el mindezt. Bár a növekedés üteme egyénenként eltérő, mégis tehetsz valamit azért, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle. Ahhoz, hogy hajad valóban gyorsabban növekedjen, az első lépés az, hogy odafigyelsz a helyes étrendre. A vitamindús ételek, a zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával, a bő folyadékbevitellel már megtetted az első lépést. Emellett nélkülözhetetlen a helyes hajápolási rutin is. Ügyelj a helyes mosás, szárítás és formázás technikájára is. 

Ha mindez megvan jöhet a következő lépés, vagyis a hullás megszüntetése, szerkezetének helyreállítása és megerősítése. A regenerálás azért fontos, hogy frizuránk visszanyerje eredeti szépségét, és újból megerősödjön.

Továbbá nagy hangsúlyt kell fektetni a hagymák tápanyag-ellátottságának javítására, ugyanis ez hozzájárul a kopasz foltok csökkentéséhez, a szálak megerősítéséhez és a növekedéshez is. Ebben ma már temérdek készítményt hívhatunk segítségül. Választhatunk táplálékkiegészítőket, amelyek a helyes étrend mellett nagymértékben segítik a növekedést. Emellett ápolhatjuk kívülről is frizuránkat, például samponokkal, balzsamokkal és cseppekkel is. Webáruházunkban olyan hajregeneráló szerek közül választhatsz, amelyek sampon és csepp formában segítik helyreállítani és megerősíteni a szálakat.

Gyógynövényes hajápolás

A DR Hair cseppjeinkben megtalálható minden olyan vitamin és ásványi anyag, amelynek segítségével egészségesebb, dúsabb és hosszabb hajad lehet. Összesen 25 gyógynövény koncentrált kivonatát tartalmazzák, amelyek mind hozzásegítenek a hajhullás megszüntetéséhez és az egészséges haj növekedéséhez. Az összetevők között olyan gyógynövényeket találhatunk, amelyeket már őseink is használtak.

A csalánnak már nagyon régóta szerepe van a hajápolásban. Kovasavtartalma miatt a hagymák megerősödnek, emellett szerepet játszik a korpásodás megszűnésében, és segít megszüntetni a zsírosodást is.

A diólevél amellett, hogy szintén gátolja a korpásodást, és segít a hajhagymák megerősítésében, ápolja a gyulladásos fejbőrt, és dúsabbá is teszi frizurádat.

A kamilla a csalánhoz hasonlóan visszafogja a zsírosodást, csökkenti a korpásodást, és csillogóvá teszi a hajat. 

Továbbá a DR Hair cseppekben található borsmentakivonat a hajhagymák tápanyagfelvételét a fejbőr vérkeringésének serkentésével segíti. Ezenfelül a körömvirág, a kamilla és a diólevél helyreállítja a fejbőr egyensúlyát is. Valamint a nyírfalevél-kivonat egy olyan összetevője cseppjeinknek, amely nagymértékben hozzájárul a hajhullás megállításához.

Ha kérdésed van termékeinket illetően, vedd fel velünk a kapcsolatot!