dus-haj

Ints búcsút a ritka hajnak!

A sűrű haj nem csak minden nő, de minden férfi vágya is. Ugyanis a dús hajkorona vonzóbbá tesz, és önbizalmunkat is növeli. De mi van akkor, ha e helyett a ritka haj formázásával kell nap mint nap megküzdenünk? Ebben az esetben sem kell aggódni, hiszen rengeteg olyan trükk van, amivel dúsabb hatást érhetsz el, de ha gyökeres változást szeretnél, arra is kínálunk megoldást!

Szüntesd meg gyökerestől a problémát!

A hajhullás és a ritka haj gyakran összefügg. A hajhullás számos okból adódhat, például betegség, gyulladás, valamely gyógyszer mellékhatása, esetleg egészségtelen életmód is okozhatja. Viszont a végeredmény általában ugyanaz: ritka és erőtlen frizura. De az is meglehet, hogy csupán a genetikánkból adódóan rendelkezünk ritka hajjal. Bármi is húzódik meg a probléma mögött, közös bennük, hogy minden esetben megoldást szeretnénk rá.

Természetes, hogy azt szeretnénk, hogy egy varázsütésre legyen dúsabb frizuránk. Azonban ez nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy gyökeres változást érjünk el, gondosan ki kell választani a megfelelő készítményt, és ha mindez meg is van, akkor sem oldódik meg rögtön a probléma. Beletelhet néhány hónapba, amíg jelentős változást tapasztalunk és amelyet mások is észrevesznek. A lényeg, hogy nem szabad feladni, és elszántan kell megoldás után kutatni.

Bár sokszor halljuk és olvassuk, hogy kerüljük a gyakori hajmosást, a ritka haj esetében azonban más szemszögből kell megvizsgálnunk a dolgot. A vékonyszálú és ritka haj sokkal könnyebben szennyeződik, így többszöri mosást is igényel, mint a normál típus. Emiatt pedig még nagyobb hangsúlyt kell fektetni a megfelelő sampon kiválasztására.

DR Hair samponunk nem csupán a hajhullást előzi és szünteti meg, de dúsabb megjelenést is kölcsönöz a haj számára. Mindezt úgy, hogy megkíméli a hajat a káros kémiai anyagoktól. Ezek ugyanis töredezettséget és hosszú távon káros hatást eredményeznek. Ehelyett olyan összetevőket tartalmaz, amely mind gyógynövénytartalmúak, így természetes módon ápolják a ritkuló hajat.

Néhány trükk, hogy a ritka haj dúsabbnak tűnjön

  • Tökéletes fazon kiválasztása

A megfelelő készítmény kiválasztása mellett azonban érdemes néhány apró trükköt is bevetni annak érdekében, hogy “wáó” hatást érjünk el. Az első lényeges pont, hogy egy olyan fazonú frizurát válasszunk, amely sűrűbb hatást eredményez. Erre kitűnő választás lehet egy vállig érő vagy egy “bob” frizura. A rövid frizura mellett szól az is, hogy sokkal könnyebb formázni, jól mutat rajta mindenféle extravagáns szín, kevesebb mennyiségű terméket igényel, és sokkal egészségesebbnek is tűnik.

  • Vágass frufrut!

Ezenfelül dúsabb hatást érhetsz el a frufruval is. Bár a frufru a haj többi részéből elvesz némi sűrűséget, mégis megéri, hiszen ez keretet ad az arcnak, amelynek köszönhetően dúsabbnak tűnik, és igényesnek hat az egész frizura.

  • Hullámos fürtök

Végül az egyszerű formázás is nagyon sokat segíthet a tökéletes végeredmény elérésében. A hullámos fürtök csodálatosan képesek dúsítani, viszont amire érdemes figyelni, hogy a hullámosítás során mindenképp fixáljuk a frizurát, hogy néhány óra elteltével se lapuljon le. Azonban kerüljük a túlzott göndörítést, dauerolást, hiszen ennek során elkerülhetetlen a kémiai szerek használata, amely hosszú távon a haj elvesztését eredményezheti.

Ha te is küzdesz a ritka hajjal, és segítségre lenne szükséged, keresd ügyfélszolgálatunkat!

Gyakran olvasott írásaink