megoldas-hajhulles-ellen

Minden nő számára tökéletes megoldás a hajhullás elleni sampon


Rengeteg nő küzd a hajhullással, aminek okairól előző cikkünkben már írtunk. Így sokan már azt sem tudják, hogy melyik hajhullás elleni sampon, balzsam, vagy pakolás mellett döntsenek, hogy valódi eredményt érjenek el. Ha te is közéjük tartozol most jó hírrel szolgálunk számodra. Webáruházunkban ugyanis csak olyan termékekkel találkozhatsz, amelyek ténylegesen megállítják ezt a szörnyen bosszantó problémát, ráadásul természetes módon.

A női hajhullás okai


A nők bármely életkorban is járnak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy csinosak és szépek legyenek. Megveszik a legdivatosabb ruhákat, táskákat, a cipőkről már nem is beszélve. Böngészik a netet szépségápolási tippek után kutatva és ellesnek mindenféle sminkelési trükköket. De hiába a sok szép ruha és smink, ha épp a nők legszebb “ékszere” a hajkoronájuk nem olyan, mint ahogy azt szeretnék. Nagyon sok nő számára zavaró a ritka, vékonyszálú, esetleg kopaszodó haj. Ez pedig sok nő önbizalmát jelentős mértékben csökkenti, sőt akár depresszióhoz is vezethet. Így mindennél fontosabb, hogy az okokra fényt derítsünk és elkezdjük kezelni a problémát.

A nők esetében többféle tényező is okozhatják a haj ritkulását, vagy annak hullását, de elsősorban a hormonok azok, amelyek felelősek lehetnek mindezért. A terhesség, vagy a menopauza ideje alatt felborulhat a hormonok egyensúlya, amely a fentebb említett problémát eredményezheti. A termékeny évek elmúlásával pedig megnövekszik a tesztoszteron termelése, amellyel fokozotosan a dús hajkoronának is búcsút mondhatunk, ahogy a terhesség megszűnésével is.

De előfordulhat, hogy nem a hormonok okozzák a problémát, hanem egyszerűen vitaminhiány, helytelen táplálkozás, vagy a stressz áll a háttérben. Jó hír azonban, hogy mindenre kínálunk megoldást!

Hajhullás elleni sampon minden nő számára


Ahogy a bőrünkre, úgy a hajunk ápolására is a különböző gyártók különféle termékeket készítenek. Ez mind jól hangzik, de előfordulhat, hogy a különböző mesterséges anyagok egyáltalán nem használnak és jót sem tesznek hajaddal. DR Hair termékeink azonban mind kizárólag természetes hatóanyagokból állnak, így természetes módon garantálják a hajhullás megszűnését és a haj újbóli növekedésnek indulását.

De miért érdemes a sampon mellett döntened? Bizonyára veled is megesett már, hogy a fürdőszobád polcain bár ott voltak a különféle cseppek, balzsamok és hajpakolások, gyakran elfelejtetted felkenni őket, vagy csak egyszerűen lusta voltál velük bajlódni. És mivel nem használtad rendszeresen, így a kívánt eredményt sem érted el. Hajhullás elleni samponunkkal ez a veszély többé nem fenyeget. Ugyanis egy sampont minden hajmosás alkalmával használsz, így biztosan nem felejted el és akár többféle samponnal is kombinálhatod. Továbbá ebben is minden olyan hatóanyagot és vitamint megtalálhatsz, amellyel megszüntetheted a hajhullást. Hatását ugyanis a hajszálak gyökereinél fejti ki, ezzel erősíti azokat. Hatékonyságát pedig a 25 gyógynövény koncentrált kivonata biztosítja, melyek közül többek között gyulladáscsökkentő hatású, több hajkondicionáló, hidratáló összetevőt is megtalálhatunk.

Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és ügyfélszolgálatunk örömmel tájékoztatni fog mindenről!